torsdag den 17. december 2015

Gulvafslibning Priser i København, Århus og Odense

Gulvafslibning priser der siger spar 2 til alting. Gamle og grimme trægulve der med et fingerknips bliver smukke som nye, uanset udgangspunktet. Vi fjerner simpelthen den gamle gulvoverflade med sandpapir, så der kan påføres en ny og mere fremtidssikret. En smuk ny gulvoverflade med slidstyrke og kvalitet. Vi hjælper dig på vej med en god gulvservice samt rådgivning, vejledning og inspiration som vil gøre underværker. Ethvert gulvarbejde udføres så det færdige resultat lever op til dine ønsker og drømme, og dermed vil du ikke blive skuffet. 


Altid gode gulvafslibning priser og kort ventetid::

Det kan altid betale sig at benytte en rigtig gulvsliber. En fagmand som har erfaring og ikke går på kompromis med kvaliteten. Denne profil er vi stolte af her hos os, hvor vi samtidig tilbyder billig gulvafslibning priser og en kvalitet der er helt i top. Her får du en god gulvservice hvor du selv er med til at præge de enkelte processer, herunder:

• Fuldslibning
• Grovslibning
• Mellemslibning
• Finslibning
• Polering

og, om du vil, kan være med til at godkende hver enkelt afslibning. En normal Fuldslibning består af 4 - 5 afslibning med forskellig kornet sandpapir.

Blandede gulvtyper i boligen::

Et godt køkkengulv er ikke nødvendigvis et godt stuegulv, men i mange tilfælde kan en differentierning af gulvoverfladen kompensere for dette. Men det er ingen problem at lade to forskellige gulvtyper støde op imod hinanden og skabe en god helhed. Her er det muligt at lave en flot og let overfang uden at anvende dørtrin eller en liste. En lille neutral fuge er ofte nok til at danne overgangen såfremt gulvene er lagt håndværksmæssigt korrekt.

Valg af gulvtyper er en smags sag::

Umiddelbart vil man tro, at det ikke er smart med trægulve i et køkken/alrum, men det er ikke helt rigtigt. Ved at give træet den rette gulvbehandling, kan et trægulv være ligeså praktisk i et køkken som i et soveværelse. Lakering med gulvlak er en rigtig god løsning hvor træets overflade forsegles med lak. Det er praktisk, smudsafvisende samt let at rengøre og vedligeholde. Det kan ikke undgås at man spilder på et køkkengulv, og dette kan blot tørres op som var det et vinylgulv. Olie, gulvolie og oliebehandling er også en rigtig god overflade løsning. Her mættes træet med en hærdende gulv olie som tørrer og hærder nede i træet. Det giver en stærk og smudsafvisende overflade, selv om man måske ikke skulle tro det. Selv køkkenborde i træ er ofte oliebehandlet hvor man spilder fedt og andet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar