lørdag den 13. august 2016

Gulvafslibning pris du ikke kan sige nej til

Gulvafslibning er en specialitet her hos os. Med billig gulvafslibning priser og kort ventetid udfører vi gulvarbejde alle steder i hovedstadsområdet, herunder i København, Valby samt steder som Amager og især Frederiksberg. Vi hjælper med alle former for gulvrelaterede opgaver indenfor træ. Vi har specialiseret os i gulvforbedring og gulvopfriskning af træ og trægulve i Aalborg, Aarhus og Odense samt andre steder i landet.

Vi er et landsdækkende gulvfirma og vore dygtige gulvfolk kan hjælpe dig uanset hvor i landet du bor. Også udlejning af gulvslibemaskiner og gulvsliber leje til på rigtig fornuftige vilkår tilbydes til på betingelser som du næsten ikke kan sige net til. Vi beskæftiger os primært med afslibning af trægulve, men også gulvarbejde, gulvrenovering, gulvopgaver, gulvrestaurering, gulvmontering samt gulvlægning. Hos os er det en dygtig svend eller mester selv som kommer ud og laver gulvarbejdet. Derfor har du en garanti for veludført gulvarbejde med minimalt støv. Vores gulvafslibning er næsten støvfri med firmaets nye gulvslibere og gulvslibemaskiner. Kontakt os gerne for yderliger info om gulvafslibning, - alt henvendelse er gratis og helt uforpligtende. 

Færdigbehandlede vs ikke-færdigbehandledemassive trægulve
Når du vælger massivt trægulv, er der mange beslutninger at tage. En af de vigtigste overvejelser er dit gulvsfinish/efterbehandling - da dette vil bidrage til ikke kun at bestemme det samlede udseende af din nye gulve, men også dets langvarige skønhed.
Tilgængelige muligheder
Efterbehandling refererer til toplaget, som påføres et massivt trægulv efter det er blevet slebet og farvet. Ofte urethan-baseret, efterbehandlingen forsegler træet, og beskytter det dermed mod pletter, misfarvning, fugtindtrængning - og det daglige slid fra travle familier. Når du køber hårdttræ, vil du sandsynligvis finde mange færdigbehandlede produkter.
Som navnet antyder, er disse gulve dem, der allerede er blevet slebet, farvet, og efterbehandlet på fabrikantens fabrik. Når de er installeret i dit hjem, er disse gulve i bund og grund klar til brug. En anden mulighed er ikke-færdigbehandlet hårdttræ. Med disse gulve, bliver slibning, farvning og efterbehandling gjort på stedet, efter installationen. Denne proces omtales som "færdiggjort på stedet."
Den største fordel her er, at du er i stand til at tilpasse gulvetsfarvenuance efter ønske, for at matche din specifikke indretning bedre end med færdigbehandlede gulve, hvor hvad du ser, er temmelig meget, hvad du får. Så er det bedre at vælge færdigbehandlede eller ikke-færdigbehandlede planker? Som med de fleste gulvbelægningsmuligheder, vil dette svar i høj grad være en individuel præference. For at hjælpe dig med at beslutte hvilkenefterbehandlingsløsning, der er den rette for dig, er følgende en oversigt over hver.
Færdigbehandlet hårdttræ
Dagens færdigbehandlet hårdttræsgulv-fabrikanter er kommet langt med at perfektionere deres efterbehandlingsteknikker. Borte er de gamle voks-lignende belægninger, der ofte viste slidmærker og hvide pletter, hvis gulvet blev vådt. I de seneste år, ikke alene erefterbenhandlingerneblevet mere holdbare og lettere at vedligeholde, men producenterne har perfektioneret deres påføringsteknikker med ofte fejlfri resultater. I dag, involverer den mest almindelige efterbehandlingsproces anvendelse af ultraviolet (UV) lys, for hurtigt at tørre hvert lag af behandlingen.
Henvist til som UV-efterbehandling eller UV-hærdet, giver denne proces plads tilat 6-10 lag af urethan, kan påføres træet og tørre påfå minutter - og forbedrer dermed holdbarheden af ​​plankerne yderligere. Dog er ikke alle efterbehandlinger det samme. Følgende er nogle af de mere almindelige færdigbehandlinger til rådighed, som hver især tilbyder forskellige niveauer af styrke, holdbarhed og glans:
  Akryl-urethan
Ligesom polyurethan, var dette en af ​​de første materialer brugt i fremstilling af færdigbehandlet træ og bruges stadig i dag. Fås i varierende glansniveauer, akryl urethan er ofte billigere end andre efterbehandlingsmuligheder, men det kan også være mindre holdbart.
  Aluminiumoxid
Den mest populære efterbehandlingstype, der anvendes i dag, denne overflade bruger en avanceret teknologi, der blander små aluminiumpartikler med urethanen, og dermed øger slidlagets modstand over for ridser og andet slidtage. Selvom det er en ekstremt stærk efterbehandling, kan aluminiumoxid alenegulvbelægningen til at synes glansløst. Derfor involverer de fleste fabrikprocesser anvendelse af kun ét lag, efterfulgt af flere lag urethan - for ekstra glans. Glansniveauer omfatter blank, halvblank, og satinglans.
  Akryl imprægneret efterbehandling
Denneefterbehandlingsproces injicerer acrylmonomerer direkte i træets cellestrukturen. Brædderne overtrækkes derefter med et afsluttende slidlag. Denne teknik udfylder effektivt de åbne porer i træet gennem hele tykkelsen af ​​planken, og styrker træ yderligere og giver ekstra beskyttelse mod mulige buledannelse fra dagligt slid. Det mest holdbare alternativ, akryl imprægneret efterbehandletmassivt trægulv er oftest brugt i kommercielle applikationer, men det er ved at blive populært i boligområdegulvbelægning. Denne efterbehandling tilbydes oftest i satinglans.
Hvorfor vælge færdigbehandlettræ?
Påi dags marked, er færdigbehandlet trætemmelig meget normen. Her er nogle af grundene:
1.   Holdbarhed:
Færdigbehandlet træ er ofte belagt med over 6 lag af urethan, hvilket gør dem                 utroligt holdbare. En tilføjelse til den holdbarhed er det faktum, at UV-teknologi giver                  overlegen hærdning af træet, og tillader træet at tørre til sin hårdeste grad - langt forud       for din installation.
2.   Mindre rod:
          Ingen slibning, farvning, eller klæbrige behandlinger betyder mindre rod i dit hjem.
3.   Ingen ventetid:
          Du behøver ikke at vente flere dage (eller uger) før dit gulv er helt tørt. Når gulvene er      installeret, kan du flytte møbler ind med det samme og begynde at nyde din nye            gulvbelægning.
4.   Lugtfri:
          Behandlingen er helt tør, så der er ingen stærke lugte at håndtere.
5.   Fejlfri:
          Ingen striber, bobler, eller mangelfulde pletter. Færdigbehandlede planker omfatter en      tykkere, mere ensartet belægning end et manuelt færdiggjortbræt.

Ikke-færdigbehandlethårdttræ
Mens on-siteefterbehandlingsteknikker og -produkter er blevet forbedret gennem årene, kan det stadig være en rodet, tidskrævende proces, at efterbehandle dine trægulve selv. Men som nævnt, kan det også give et niveau af tilpasning, der ikke er muligt med færdigbehandlede gulve. Nogle af de tilgængelige efterbehandlinger til brug on-siteinkluderer:
  Vandbaseret urethan
          Fordelen ved at anvende vandbaserede efterbehandlinger er, at de tørrer hurtigt (som                  regel 2-8 timer pr lag) og er stort set lugtfrie. Holdbarheden af ​​disse efterbehandlinger      varierer fra moderat til fremragende, afhængig af mærket. En ulempe er, at for visse                   træsorter, forbedrer vandbaserede efterbehandlinger ikke altid farven, især ved            eksotiske træsorter. I disse tilfælde bør man anvende en farveforbedrendeforsegler som     et første lag. Den komplette tørringsproces kan være så lang som 1-3 uger.
  Oliebaseret polyurethan
          Olie-baserede efterbehandlingerbrugerlængere tid at tørre per lag - typisk 8-24            timer, og så længe som 2-4 uger, indtil gulvet er helt hærdet. De producerer også en             særskilt lugt, der kan vare flere dage. Fordelen er imidlertid, at denne efterbehandling       tilvejebringer en tykkere beskyttende belægning og forbedrer farven på de fleste                   trægulve. Holdbarhed, hvilekt også er afhængig af mærket, kan variere fra moderat til        fremragende.
  Fugt-hærdet urethan
          Disse efterbehandlinger bruger fugt fra luften til at tørre træet, hvilket typisk tager 8-16   timer mellem lagene og op til 2 uger for træet helt at hærde. Meget holdbar (strækker    sig fra fremragende til bedst, afhængigaf producenten), fugthærdet urethan forbedrer også træets farve og fungerer godt på alle træsorter. Ulemper: Denne efterbehandling er    ofte svær at arbejde med og efterlader en meget stærk lugt.
        Hvorfor vælge Ikke-færdigbehandlet træ?
          Ud over bedre tilpasning, er her nogle flere fordele ved at vælge ikke-færdigbehandlet       træ:
  Større plankebredder:
          Ikke-færdigbehandlet træ er ofte lettere at finde i ekstra brede brædder (plankebredder    på 7” eller mere) end færdigbehandlet træ.
  Problemfritudseende:
          Kvadrat-kantede planker hjælper med at skabe et mere problemfrit udseende. Mens                    denne valgmulighed er begrænset i færdigbehandlede gulve, er ikke-færdigbehandlede       gulve ofte kun tilgængelige med firkantede kanter.
  Bedre beskyttelse mod fugt:
          Når gulve færdiggøres på stedet, bliversamlingerne mellem plankerne også forseglet, og     giver dermed mulighed for mere beskyttelse mod fugt end færdigbehandlet træ, hvor kun          de enkelte planker er forseglede.
  Nemmere at reparere:
          Hvis ikke-færdigbehandlede gulve bliver ridset eller bulet under installationen, er det                  forholdsvis let at reparere skaden, før det øverste lag påføres. Med færdigbehandlet træ,   er den eneste mulighed at erstatte det skadede bræt. Mens nogle måske forsøger at                    udfylde, slibe, og forsegle et beskadiget færdigbehandlet bræt, svarer slutresultatet               sjældent til udseendet af fabriksefterbehandlingen.
  Nemmere at omlakere:
          Mens meget færdigbehandlet træ kan omlakeres succesfuldt, husk på, at processen vil                  involvere fjernelse af 6 eller flere lag af påbagt urethan-efterbehandling før man bare                  kommer til det nøgne træ. Processen er langt mindre tidskrævende, når man lakerer                   færdigbehandlet træ, som generelt har færre lag lak at fjerne.
          Et ord om Gloss
En efterbehandlings glansniveau vil ikke påvirke dens samlede holdbarhed eller præstation. Her er dit valg udelukkende et spørgsmål om præference. Men husk på, at       lavere glansniveauer gøre et bedre stykke arbejde med at skjule mindre overfladeridser,    der opstår ved hverdagsbrug.
 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar